Ημερίδα ΚΕΔΕ και ΤΠΔ με θέμα: "Νέες χρηματοδοτικές Ευκαιρίες και Δυνατότητες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση"

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Νέες χρηματοδοτικές Ευκαιρίες και Δυνατότητες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο DINANI CARAVEL.

Στόχος της ημερίδας είναι η αναζήτηση εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νέων μεθόδων λειτουργίας και αξιοποίησης σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων καθώς και η αξιοποίηση των νέων χρηματοδοτικών ευκαιριών.

Τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ενώ έχουν προσκληθεί να χαιρετήσουν οι υπουργοί  Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κώστας Σκρέκας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Αλέξανδρος Κρητικός.

 

Για τη λήψη/προβολή του δελτίου τύπου και του προγράμματος της ημερίδας πατήστε εδώ.

Για τη λήψη/προβολή της πρόσκλησης προς τους Δημάρχους πατήστε εδώ.

Για τη λήψη/προβολή της τελευταίας ενημέρωσης για την πραγματοποιήση της ημερίδας πατήστε εδώ.

 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18-12-2014] Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ημερίδας, διαθέσιμες είναι πλέον οι ομιλίες του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ, καθώς και το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΚΕΔΕ.

Για τη λήψη/προβολή του δελτίου τύπου(18-12) πατήστε εδώ.

Για τη λήψη/προβολή της ομιλίας του Προέδρου ΚΕΔΕ κ. Πατούλη πατήστε εδώ

Για τη λήψη/προβολή της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα ΚΕΔΕ κ. Μουράτογλου πατήστε εδώ

 

Πηγή: kedke.gr